Gambusia affinis holbrooki - Muskietenvisje

 
Artikel 3 van 8
Tijdelijke aanbieding [nieuwtag]
 
 
Gambusia affinis holbrooki - Muskietenvisje
 
 
MailEMAIL
De prijs van dit product geven wij op aanvraag. Klik op de enveloppe om een prijsopgaaf te ontvangen.

Gambusia affinis holbrooki - Muskietenvisje

artikelnr:
Prijs per stuk
€ 
(€ 0,00 excl. btw )
Levertijd:
Alleen afhalen in winkel te Valburg
Verzendkosten: € 0,00 (Nederland)
Omschrijving

Familie: Poeciliidae (levendbarende tandkarpers)

Vindplaats: Zuidelijke delen van Noord-Amerika, Mexico.

Geslachtsonderscheid: De mannetjes zijn veel kleiner dan de vrouwtjes , ze zijn zwartgevlekt en hebben bovendien een gonopodium. De vrouwtjes zijn vrijwel kleurloos.

Lengte: De mannetjes worden niet groter dan zo'n 3 tot 3,5 centimeter. De vrouwtjes kunnen 6 tot 7 centimeter lang worden.

Temperatuur en watersamenstelling: 15-30 graden celcius. Deze vis is zo sterk en taai dat hij het water van allerlei uiteenlopende samenstellingen en kwaliteiten goed doet en zich er ook in voortplant. Ook de watertemperatuur, of deze nu extreem hoog of laag is, schijnt hem niet te deren. Temeraturen van rond de 20 graden celcius zijn echter optimaal. Deze visjes kunnen zelfs enige tijd in water van onder de tien graden celcius en in brak water overleven.

Huisvesting: Dit eierlevendvarende visje kan heel goed in een klein tot middelgroot aquarium worden gehouden. De vis stelt erg weinig eisen. Hij houdt alleen van een dichte en fijnbladige beplanting.

Sociale eigenschappen: Onder elkaar zijn deze visjes doorgaands vriendelijk, maar ten opzichte van andere vissoorten hebben ze nogal eens agressieve neigingen. Een mannetje wordt, vanwege zijn actieve paargedrag, doorgaans met twee of drie vrouwtjes samen gehouden. De visjes zwemmen door het hele aquarium, maar ze hebben een voorkeur voor de bovenste waterlagen.

Voedsel: De G. affinis is een bijzonder gemakkelijke kostganger. Hij is een veelvraat die probleemloos een leven lang op droogvoer kan worden gehouden. Algen eet hij ook graag. Daarnaast zullen deze visjes het zeker op prijs stellen wanneer u ze regelmatig wat levende rode-muggenlarven voert.

Kweek: Het vrouwtje is erg productief. Zoals alle eierlevendbarende visjes werpt ze levende jongen die al direct voor zichzelf kunnen zorgen. De ouderdieren staan hun kinderen echter zeer naar het leven. Wanneer een drachtig vrouwtje, dat herkenbaar is aan de dikke buik en donkere drachtvlek net voor de aarsvin, naar een apart bakje met veel fijnbladig groen

https://www.koidream.com/
Bestel & BETAAL VEILIG BIJ Koidreams Viskwekerij ALLES VOOR UW VIJVER
ALLES VOOR UW AQUARIUM
EIGEN KWEKERIJ & IMPORT
GROOTHANDEL KOIVISSEN
OOK VOOR PARTICULIEREN
SSL BEVEILIGDE WEBWINKEL
WINKEL IN VALBURG
ERKEND VISZIEKTEN SPECIALST
VEEL VIDEO INFO AANWEZIG
LAGE VERZENDKOSTEN
GRATIS VERZENDING VANAF   €100,- (BINNEN NEDERLAND)
VEILIG BETALEN MET O.A.
Velig betalen met ideal
mastercard VisacardMistercash
[descextra]
Cross reference:
Reviews
Heeft u vragen over of ervaring met dit product? En wilt u dat met anderen delen? Plaats dan hier uw review. Voor alle niet-productgerichte vragen of reacties verwijzen wij u graag naar onze FAQ of naar de klantenservice.
Send a friend
Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image

Vraag over dit product?
Heeft u een vraag over dit product, of kunt u niet het product vinden waar u naar op zoek bent? Stel hier uw vraag. Dhr. Mevr.
Ja, ik wil graag ook mijn email adres ook opgeven voor de nieuwsbrief

sluiten
Hier komt het formulier