Visziekten onderzoek

Iedereen die van dieren houdt, weet dat ze ziek kunnen worden. Mocht dit gebeuren bij onze viervoeters, dan gaan wij er vaak mee naar een dierenarts. Immers dat is de persoon met ervaring die weet hoe te handelen in bepaalde situaties.

Dit geldt natuurlijk ook voor onze mooie vissen, en ja er staat natuurlijk veel op internet en veel mensen gaan zelf dokteren of vragen hulp aan andere die hier helaas weinig tot geen kaas van hebben gegeten. Met alle gevolgen van dien…..

Omdat wij zelf onze eigen vissen importeren en ons motte is een gezonde vis is een gelukkige vis! Hebben wij hier ook onze kennis en ontwikkeling op afgestemd. Zo heeft de eigenaar Tim Rozemaer voordat hij met de zaak begon in zijn studentenperiode in Utrecht een studie gedaan op het gebied van visziekten. Maar ook in de praktijk heeft hij veel geleerd, waardoor zijn kennis niet enkel eenzijdig is gerecht op één vissoort maar juist op vrijwel alle vissoorten, koud, warm, zoet en zeewater.

Hierdoor kunnen wij u helpen met uw problemen met zieke vissen, maar bij u ligt natuurlijk ook een stuk verantwoording. Want wacht niet te lang, immers als u zelf iets mankeert gaat u toch ook naar de dokter…..

Voor onderzoek is het belangrijk dat u de patiënt levend meeneemt in het water waar hij of zij zich in bevindt. Want wij willen natuurlijk graag alles onderzoeken om een zo goed mogelijk beeld te krijgen. Om vandaaruit u het beste advies te geven van hoe te handelen.

Let wel op, er wordt op internet veel tips en medicatie aangeboden. Maar ruim 98% gaat u het verkeerde pad  op en zijn de middelen rommel, waar heel makkelijk achter te komen is! Kijk eens naar de leverancier, is dit een echte farmaceut, dieren / visarts of een visspecialist die echt bezig is met vissen zelf. Of wordt het product aangeboden door een goederenhandelaar waar geen één vis op het bedrijf te vinden is…. U snap wat ik bedoel! De middelen die wij aanraden zijn oa van het merk Fishtale.

Vandaar dat wij u de mogelijkheid bieden om bij ons de vissen te laten onderzoeken door onze visziekten specialist Tim Rozemaer die graag voor u klaar staat. Tijdens onze openingstijden kunt u vrijblijvend langs komen, maar een afspraak is altijd handig. Omdat het soms kan gebeuren dat de specialist even niet op de zaak is.

Neem gerust contact op: Tim Rozemaer / info@koidream.com

 

VOLLEDIGE TEKST