Hoek achter de trap tropische vissen ruimte 2018

De hoek binnen 2018...

De vaste klanten weten het wel, bij de tropische vissen ruimte achterin, stonden blauwe koibakken. Alleen ik zelf was niet zo te vreden over deze hoek... Het was donker en saai, daar moest wat mee gebeuren...

Dat terwijl ik ook nog druk bezig ben met de andere ruimtes... Maar dat hoort er nu eenmaal bij, ik doe altijd alles door elkaar heen. Gelukkig zijn wij nu bezig met afronden van het quarantiarne station, maar het is net nog even iets te koud om op de koiafdeling verder te gaan... Dus zoeken wij de warme ruimte maar op....

De deur en het houten kozijn heb ik eruit gehaald, net als de houten platen tegen de wand + het alarmsysteem verplaatst.

Snapte alleen niet waarom het kozijn scheef was, terwijl het plafon en de vloer recht is.... Maargoed, eruit met dat ding!

Mooi meteen een nieuw kozijn erin geplaats met dubbele deur, het ziet er meteen een stuk beter uit zo.

Alleen nu de stucadoor met de horizon vertrokken is, maar wel de spullen er nog liggen waarvoor ik betaald heb.... Dacht ik bij mij zelf, ga het eens zelf proberen! Misschien niet perfect, maar het is wel gelukt. Denk als ik zo nog wat wandjes doe, dat het steeds mooier en beter gaat worden. Merk al wel dat wand nummer 3 nog mooier is geworden dan de eerste... Ook het plafon hebben wij meteen onder handen genomen met een likje verf.

Wordt vervolgd...

Update 25-01-2018