Koudwater Vissen voor koudwater Aquarium

Aquarialiefhebbers opgelet, op deze pagina gaan wij de komende periode vissen plaatsen die ook in een onverwarmd aquarium gehouden kunnen worden. Voordeel is dat u geen verwarmingselement nodig heeft.

Mocht u vragen hebben, mail ons gerust info@koidream.com

Daarnaast kunnen sommige vissen die hier geplaatst worden ook in vijvers gehouden worden en zelfs winterdag. Terwijl andere in het najaar naar binnen gehaald moeten worden.

In ieder geval bent u bij koidreams Viskwekerij in Valburg aan het juiste adres voor uw hobby.

Wist u dat het koudwater aquarium tot old school behoort en de voorloper was van het tropisch aquarium alleen dat deze onterecht onder gewaardeerd wordt. Daarom wil ik u graag aan de hand van de lijst die u vindt op deze pagina laten zien wat mogelijk is en wat wij u mogelijk kunnen leveren. Sommige vissen zijn seizoenvissen, die vindt u bijvoorbeeld beperkt in het voorjaar. Anders vissen zijn het hele jaar door redelijk goed leverbaar. Mocht u van ver komen, bel of mail gerust even.

Let op, wij versturen geen vis. Een echte serieuze liefhebber komt naar de zaak en besteld niet online. Want wat is er nu mooier om een echte vissenwinkel uw vissen te komen kopen.

VOLLEDIGE TEKST