Stendker Discus vissen

 

Bij Koidream bent u bij het juiste adres als het om Discusvissen gaat!! Meer dan alleen al 25 units enkel met minimaal 1 Discus soort per bak. Is de keuze bij Koidream enorm!

 

Wij zijn dan ook niet voor niets de grootste in de regio op het gebied van Discusvissen.... Daarnaast ziet u iets niet er tussen staan? Mail het ons gerust (info@koidream.com), want door drukte lukt het niet altijd om de site up to date te houden.

Maar de echte liefhebber van Discusvissen besteld z`n vissen niet online maar komt naar ons toe, want bij ons kiest u uw droomvis ter plekken uit.

Handelaren kunnen ook bij Koidream terecht!!

Wist u dat enige tijd geleden KOIDREAM IS 3de GEWORDEN OP DE NEDERLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN VAN DISCUSVISSEN!

 

Scherpste prijzen van Nederland!!


Wild gevangen discusvissen hebben vaak grote problemen met lintwormen en sterke aantasting door Hexamita, zodat de dieren slecht eten en nauwelijks groeien. Het verschijningsbeeld van de wildvangdiscus heeft aanzienlijk te lijden onder de infectie met parasieten, zodat de vissen er bij de handelaren slecht eruit zien!!

Onze Stendker discusvissen staan ervoor bekend dat ze geen lintwormen hebben en slechts een zwakke aantasting met Hexamita, kieuwwormen en Trichodina. Het immuunsysteem van onze dieren is zo actief en sterk dat ziekten geen rol spelen, zolang de vissen gescheiden worden gehouden, de temperatuur ca. 30 graden bedraagt en er een voeder wordt gevoerd waar de dieren graag van houden.

Waterwaarden

GH 15, KH 8, pH 7, geleidbaarheid 800 μS bij 30 C watertemperatuur
Deze waarden komen normaal gesproken overeen met het normale gemeentelijke leidingwater.

De tolerantiegrenzen zijn: pH: 4,0 / 8,5 - GH: 0 / 30 - KH: 0 / 30
Geleidaarheid: 5 / 1200 - Temperatuur: 27 / 35 C.

Hierdoor kan vrijwel iedereen onze Discusvissen vrijwel probleemloos houden, waardoor u lekker kunt genieten van de mooiste Discusvissen!!

Let Stendker stopt, dus voorraad is nu bij sommige maten op = op. Wij als Stendker dealer zullen zo lang mogelijk voorraad hebben.

VOOR VRAGEN OVER DE VOORRAAD EN DE JUISTE PRIJS, MAIL info@koidream.com

VOLLEDIGE TEKST