Stendker Discus vissen

 

Bij Koidream bent u bij het juiste adres als het om Discusvissen gaat!! Meer dan alleen al 25 units enkel met minimaal 1 Discus soort per bak. Is de keuze bij Koidream enorm!

 

Wij zijn dan ook niet voor niets de grootste in de regio op het gebied van Discusvissen.... Daarnaast ziet u iets niet er tussen staan? Mail het ons gerust (info@koidream.com), want door drukte lukt het niet altijd om de site up to date te houden.

Maar de echte liefhebber van Discusvissen besteld z`n vissen niet online maar komt naar ons toe, want bij ons kiest u uw droomvis ter plekken uit.

Handelaren kunnen ook bij Koidream terecht!!

Wist u dat enige tijd geleden KOIDREAM IS 3de GEWORDEN OP DE NEDERLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN VAN DISCUSVISSEN!

 

Scherpste prijzen van Nederland!!


Wild gevangen discusvissen hebben vaak grote problemen met lintwormen en sterke aantasting door Hexamita, zodat de dieren slecht eten en nauwelijks groeien. Het verschijningsbeeld van de wildvangdiscus heeft aanzienlijk te lijden onder de infectie met parasieten, zodat de vissen er bij de handelaren slecht eruit zien!!

Onze Stendker discusvissen staan ervoor bekend dat ze geen lintwormen hebben en slechts een zwakke aantasting met Hexamita, kieuwwormen en Trichodina. Het immuunsysteem van onze dieren is zo actief en sterk dat ziekten geen rol spelen, zolang de vissen gescheiden worden gehouden, de temperatuur ca. 30 graden bedraagt en er een voeder wordt gevoerd waar de dieren graag van houden.

Waterwaarden

GH 15, KH 8, pH 7, geleidbaarheid 800 μS bij 30 C watertemperatuur
Deze waarden komen normaal gesproken overeen met het normale gemeentelijke leidingwater.

De tolerantiegrenzen zijn: pH: 4,0 / 8,5 - GH: 0 / 30 - KH: 0 / 30
Geleidaarheid: 5 / 1200 - Temperatuur: 27 / 35 C.

Hierdoor kan vrijwel iedereen onze Discusvissen vrijwel probleemloos houden, waardoor u lekker kunt genieten van de mooiste Discusvissen!!

Onderstaande Discusvissen direkt uit eigen voorraad leverbaar.

Zoekt u maten die wij niet op voorraad hebben, bestel deze gerust bij ons!! Wij kunnen u alle maten van 5 tot 15 cm leveren!!

Onderstaande lijst is een voorraad lijst wat wij hebben zwemmen, ons voorkeur is ook dat u het bij ons in Valburg komt afhalen. Dan mag u de mooiste aanwijzen...... Soms kan het ook hard gaan met de voorraad, dus komt u van ver bel of mail even!!

Er zwemt bij ons in Valburg meer vis dan wat er op de website staat vermeld!

Wij versturen geen vis, Want wij zijn van mening dat een echte liefhebber zijn vissen zelf komt uitzoeken ipv online te bestellen....

Tot eind 2022 zullen wij ons best doen om nog vissen van Stendker in huis te hebben, vanaf eind 2022 stop Discus kwekerij Stendker dit door de steigende energie kosten. Waardoor het niet meer loont voor Stendker om het bedrijf door te zetten. Wij zullen daarom ook onze netwerken induiken voor een nieuwe goede leverancier van Discus uit het buitenland.

LET OP VANAF HALF juni 2022 IS ER EEN PRIJSSTIJGING DIE DOOR STENDKER IS DOORGEVOERD. DE PRIJZEN OP DE WEBSITE WORDEN AANGEPAST. VOOR VRAGEN OVER DE JUISTE PRIJS, MAIL info@koidream.com

VOLLEDIGE TEKST