Arius seemani

 
Artikel 2 van 24
Tijdelijke aanbieding [nieuwtag]
 
 
Arius seemani
 
 
MailEMAIL
De prijs van dit product geven wij op aanvraag. Klik op de enveloppe om een prijsopgaaf te ontvangen.

Arius seemani

artikelnr:
Prijs per stuk
€ 
(€ 0,00 excl. btw )
Levertijd:
Alleen afhalen in winkel te Valburg
Verzendkosten: € 0,00 (Nederland)
Omschrijving

Familie: Ariidae

Onderfamilie: Ariidae

Vindplaats: Zuidelijk Noord-Amerika en Midden-Amerika.

Lengte: De A. seemani kan in de vrije natuur 35 centimeter of langer worden, maar blijft in het aquarium kliener, tot ongeveer 20 centimeter.

Temperatuur en watersamenstelling: 22-25 graden celcius. Deze vis stelt weinig eisen aan de watersamenstelling. Hij doet het goed in allerlei soorten water als dat maar niet te zacht is. Voeg zo nu en dan een beetje zeezout aan het aquariumwater toe; in de vrije natuur leven deze vissen soms namelijk in brak water.

Huisvesting: Deze active meerval is het beste op zijn plaats in een groot aquarium. Hij vraagt schuilplaatsen in de vorm van kienhout of grotere stenen, enigzinds difusse verlichting en veel stroming in het water. Op een donkere ondergrond voelen de dieren zich meer op hun gemak dan wanneer de bodem uit lichtgekleurd grind bestaat. Aangezien de dieren graag een veel zwemmen, is voeldoede open zwemruimte meer dan wenselijk.

Sociale eigenschappen: De A. seemani is een vriendelijke vis die zijn eigen gangetje gaat en andere aquariumbewoners met rust laat. Ondanks dat is hij vanwege zijn active levensstijl en grootte geen ideale medebewoner voor schuwe en teruggestrokken levende vissen.

Voedsel: Deze vis is een alleseter. Hij houdt van zowel droog voer (S. Vipan) als voedertabletten (S. O-nip). Zorg er daarnaast voor dat de vis, zeker als hij wat groter wordt, zo nu en dan ok wat levend voer krijgt. Het voer dat door de andere vissen niet wordt opgegeten, zal normaal gesproken door deze vis worden opgeruimd, maar hij is daar niet zo grondig in als de COrydoras-soorten.

Kweek: Over de kweek in aquaria is tot dusverre weinig bekend. In de natuur houden de vissen de eitjes in hun bek om ze te beschermen totdat ze uitkomen.

https://www.koidream.com/
Bestel & BETAAL VEILIG BIJ Koidreams Viskwekerij ALLES VOOR UW VIJVER
ALLES VOOR UW AQUARIUM
EIGEN KWEKERIJ & IMPORT
GROOTHANDEL KOIVISSEN
OOK VOOR PARTICULIEREN
SSL BEVEILIGDE WEBWINKEL
WINKEL IN VALBURG
ERKEND VISZIEKTEN SPECIALST
VEEL VIDEO INFO AANWEZIG
LAGE VERZENDKOSTEN
GRATIS VERZENDING VANAF   €100,- (BINNEN NEDERLAND)
VEILIG BETALEN MET O.A.
Velig betalen met ideal
mastercard VisacardMistercash
[descextra]
Cross reference:
Reviews
Heeft u vragen over of ervaring met dit product? En wilt u dat met anderen delen? Plaats dan hier uw review. Voor alle niet-productgerichte vragen of reacties verwijzen wij u graag naar onze FAQ of naar de klantenservice.
Send a friend
Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image

Vraag over dit product?
Heeft u een vraag over dit product, of kunt u niet het product vinden waar u naar op zoek bent? Stel hier uw vraag. Dhr. Mevr.
Ja, ik wil graag ook mijn email adres ook opgeven voor de nieuwsbrief

sluiten
Hier komt het formulier