Eco Treat (Koidream Tip)

Bacteriologische producten voor vijveronderhoud,bevordert helder en gezond water

Eco treat producten zijn ontstaan omdat in de ruimtevaart (NASA) behoefte was aan producten die de organische afvalstoffen van de astronauten op een biologische bacteriële wijze onder controle konden houden om o.a. een gezonde omgeving voor de astronauten te creëren.

De producten werden een succes en daarna toegepast o.a. in de grote vijvers in de stadsparken van Tokyo. Nadat ook daar successen zichtbaar waren is men op het idee gekomen om deze producten ook beschikbaar te stellen voor de particuliere vijverliefhebbers. Eind 2003 heeft de leverancier zijn producten aan een wetenschappelijke test onderworpen. Daarvoor werden 8 willekeurige verschillende andere merken (die gelijksoortige bacteriologische producten verkopen) met de Eco Treat maintenance en PRO met elkaar vergeleken.

De Eco Treat producten scoorden het hoogst en gaven een uitstekend resultaat weer.   De waterkwaliteit wordt, door toepassing van Eco Treat producten, op een hoog niveau gebracht. Voor onze nieuwe zaak hebben wij in al onze showbakken de Eco Treat producten gebruikt.

Dit is ook het enigste product wat ook wetenschappelijk is bewezen, en geloof me! U wilt nooit meer wat anders.

VOLLEDIGE TEKST