Vijverplanten

Onze planten staan buiten, en zijn over het algemeen meerderjarig! Zowel zuurstofplanten, moerasplanten die perfect zijn voor uw plantenfilers tot mooie waterlelies......

IVM het weer buiten, plaatsen wij hier op deze site enkel planten die nu al de vijver in kunnen!! Let alleen wel op, soms kan het zijn dat bepaalde planten in bepaalde periodes van het jaar nog niet leverbaar zijn. Het is daarom raadzaam om bv eerst even te mailen. Zeker in het voorjaar wil dat wel eens het geval zijn, omdat bepaalde planten medio april/mei pas leverbaar zijn.

Let op, vijverplantenplanten zijn ivm zijn groeiseizoen afhankelijk van de soort leverbaar medio April / mei tot eind juni /  half juli. Daarbuiten is niet alles leverbaar en zullen er kosten in rekening gebracht worden als orders geannuleerd worden. Ons advies, mail vrijblijvend naarinfo@koidream.com of planten leverbaar zijn, en plaats daarna uw order. Om teleurstelling te vooorkomen, wij adviseren u graag met uw aankopen. Bestellingen winterdag plaatsen mag natuurlijk altijd, alleen het leveren van vijverplanten zal afhankelijk van de soort plant vanaf eind maart soms kunnen. Maar is meestal vanaf half april. Fonteinkruid is er meestal pas vanaf einde april/begin mei net als Hoornblad. Maar zoals ieder jaar geldt, wij doen ons best om het zo snel mogelijk voor de verkoop geschikt te hebben.

VOLLEDIGE TEKST