Koi Israel - Boxen koi bestellen

De genoemde prijzen zijn de prijzen voor een volle doos vissen inclusief transport, handelingskosten en 21% BTW. Hier komen verder dus geen kosten meer bij.

PRIJZEN ZIJN TE VERVALLEN, WILT U MEE IMPORTEREN MAIL NAAR: info@koidream.com voor de huidige prijzen. Deze is afhankelijk van de € / NIS

De getoonde foto`s en filmpjes zijn voorbeelden uit het bassin waar de vissen vandaan komen. U krijgt dus niet exact diezelfde vissen.

 

 

De vissen komen in het vijverseizoen elke dinsdag wekelijks aan! Waneer de vissen bij ons op dinsdag op locatie zijn gearriveerd dienen ze binnen 2 uur bij ons afgehaald te worden. Er geldt alleen een zogenaamde DOA (Dead On Arrival) garantie echter onder de 5 % DOA wordt niet vergoed. Dit wil zeggen dat eventueel dode vissen bij aankomst vergoed zullen worden. De vergoeding bedraagt alleen de prijs van de vis. Transportkosten worden nooit vergoed. Verdere risico`s zijn geheel voor eigen rekening (zoals normaal ook voor de dealer). Dit is voor ons de enige manier om voor deze speciale lage prijzen te kunnen leveren.

 

Want wat is er nu niet mooier dan woensdags bestellen, en de week erop dinsdag al in huis hebben....

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om met meerdere hobbyisten samen een doos vissen over te laten komen. In dit geval is er voor ons 1 contactpersoon en verdeling van vissen etc. regelt u zelf.

Voor vragen mail ons gerust, wij leggen u graag uit hoe het werkt!

PRIJZEN ZIJN TE VERVALLEN, WILT U MEE IMPORTEREN MAIL NAAR: info@koidream.com voor de huidige prijzen. Deze is afhankelijk van de € / NIS

 

 

IVM velen reacties, is het voor bepaalde maten mogelijk om halve boxen te importeren! Neem gerust contact op per mail met Tim Rozemaer voor info!!!

Voor vragen mail: Info@koidream.com

VOLLEDIGE TEKST