Transhipping koi - Dozen koi bestellen uit Israël

Koidreams Viskwekerij is één van de verdelers van AquaMade in Europa.

Voor de liefhebbers die koi willen transhippen biedt koidream velen mogelijkheden! Echter voor particulieren beperkt Koidream zich tot Israël.

Koidream is al meer dan 25 jaar een belangrijken verdeler van siervis uit Israël, denk hierbij ook aan graskarpers, goudvissen, goudzeelt en tropische vissen....

Koidream overkoepelt de velen top-kwekerijen die in het verleden deel uitmaakten van de groep Mag Noy. Hierdoor is er in de loop van de jaren een uitstekende band ontstaan, en staat betrouwbaarheid en service voorop.

De geïmporteerde siervissen voldoen aan de meest strengste kwaliteitsnormen. En als kers op op de taart zijn de koi van deze kwekerijen gevaccineerd tegen het koi herpes virus (KHV). Het vaccin werd ontwikkeld aan de Universiteit van Tel Aviv en is (in tegenstelling circulerende gebakken lucht verhalen) geheel veilig voor de koi`s zowel de gevaccineerde vissen EN als de eventueel niet gevaccineerde vissen waar u deze koi bij plaatst!

De veiligheid EN efficiëntie van dit vaccin is wetenschappelijk bewezen en wordt ook door nationale en internationale deskundige bevestigd. Immers wij vaccineren onze kinden, hond, kat, en sommigen vaccineren zelfs tegen de griep! Dus waarom dan onze mooie koi dan niet tegen het moordende KHV?? Er is in iedergeval geen enkele wettelijke of wetenschappelijke reden om het niet te doen, en mocht u vragen hebben?

Onze visziektenspecialist Tim Rozemaer – info@koidream.com is graag bereidt uw vragen te beantwoorden.

Let op ook voor de huidige prijzen dient u te mailen, de prijzen zoals op de website staan zijn niet meer actueel. Dit mede door de schommelende transportprijzen als mede de schommelende koers waarde Euro/Nis.

VOLLEDIGE TEKST