KESSIL LIGHTING - Tanked

Altijd al fan geweest van het programma Tanked en afgevraagd waarom hun verlichitng zo mooi is.... Wij hebben deze techniek naar europa toe gehaald, zodat u in het bezit kunt komen van echte KESSIL LIGHTING. Waarmee uw aquarium pas echt een droom wordt om te beleven.....

Kessil is het enige bedrijf dat alle LED-arrays te vervaardigen in eigen huis met aangepaste spectrale mengsels specifiek zijn toegesneden op aquariaan behoeften te voldoen. Onze LEDs nu geven een "Double Peak" spectrum, welke plant kleur en groei verbetert door het versterken van fotosynthetische absorptie.

doordringen

Gepatenteerde Dichte Matrix LED ™ technologie concentreert zich meerdere LED-chips in een array, het creëren van een krachtige lichtbron met een betere en diepere penetratie, zonder in te boeten dekking.

Het mengen van kleuren

Verschillende golflengtes binnen een enkele LED-array worden naadloos vermengd voor het verlaten van het licht, het uitzenden van een uniforme kleur met brede dekking.

 

Ontwerp

Hoge prestaties en lage onderhoudskosten. Eenvoudige en compacte units zijn voorzien van een stille werking, innovatief warmte-beheer en efficiënte, duurzame LED-constructie.

VOLLEDIGE TEKST