Kessil AP 700

 
Artikel 9 van 12
Tijdelijke aanbieding [nieuwtag]
 
 
Kessil AP 700 SKU 00465
 
 
€ 1085,00
Bestel (€ 1085,00)

Kessil AP 700

artikelnr:
SKU 00465
Prijs per stuk
€ 1085,00
(€ 896,69 excl. btw )
Verzendkosten: € 0,00 (Nederland)
Omschrijving

hybride Optics

"Hybride Optics" simuleren het effect van een Metal Halide T5 Combo. Onze speciaal ontworpen lens en de reflector combinatie zorgt voor een breder levering van licht en superieure penetratie. Dit elimineert vrijwel shading terwijl het minimaliseren van hot spots.
maximum Coverage
De nieuwe "Hybrid Optics" combineren met de twee nieuwste generatie Dense Matrix LED-arrays, waardoor tot 48 "van de dekking. De AP700 is ontworpen en getest om consequent de beste spectrum en leveren voor de groei koraal en kleuring.
Voor een Mixed rif:
De dekking is 48 "x24" opknoping 15 "-18" boven het wateroppervlak.
Voor een SPS dominant:
De dekking is 36 "x24" opknoping 5 "-7" boven het wateroppervlak.
WiFi Beheersbaarheid
De iPad app geeft gebruikers toegang tot geavanceerde handmatige bediening en programma maatwerk, evenals het aanbieden van de mogelijkheid om groepen van verlichting te synchroniseren. App kenmerken zijn full colour control, acclimatisering, maancyclus, weerseffecten, en nog veel meer.
Flikkering
De Kessil shimmer effect geeft uw tank een mooie, natuurlijke, zonovergoten uitstraling vergelijkbaar met de glans van een Metal Halide armatuur. Het is alsof het repliceren van uw eigen stukje van de oceaan.
Full Color Spectrum
De nieuwe generatie Dichte Matrix LED brengt aquariumverlichting kleuren naar een nieuw niveau. Full Color Spectrum is nu beschikbaar voor de AP700. Met de iPad app, kunnen gebruikers een reeks blauwe van Deep Ocean Blue Sky Blue te kiezen, en kan zelfs andere kleuren selecteren, zoals groen, geel, rood en paars voor een andere esthetische.
Het mengen van kleuren
Verschillende golflengtes binnen een enkele LED-array worden naadloos vermengd, het uitzenden van een uniforme kleur met brede dekking.
Kessil Logic
Onafhankelijk instelbare kleurkanalen kunnen gebruikers afstemmen op een gewenste kleur binnen het spectrale gebied met behoud van de best bruikbare spectrum voor de groei van koraal en kleuring. Kessil Logic ™ zorgt voor consistente uitvoer over het gehele spectrum, Sky Blue Deep Ocean Blue.
doordringen
Gepatenteerde Dichte Matrix LED ™ technologie concentreert zich meerdere LED-chips in één array, het creëren van een sterke lichtbron die een betere en diepere penetratie biedt zonder in te boeten dekking. De maximale penetratie kan zijn 24 "-30" van het wateroppervlak voor de meeste riffen. De penetratie wordt nog groter door spatiëring eenheden dichter bij elkaar of met behulp van optische AP700 accessoires.
UV
Ongeacht welke spectrale punt is geselecteerd met de instelbare spectrum, melange van precisie UV-licht Kessil moedigt koraal kleuring.
Ontwerp
Compact en gestroomlijnd ontwerp is voorzien van een stille werking, innovatief warmte-management, en efficiënte, duurzame LED-constructie. Dit ontwerp maakt het ook mogelijk voor meer montage / opknoping opties: Montage Arms, Canopy Kit en Opknoping Kit.
Fixture Dimensions L 20" x W 6.4" x H 1.5" (51cm x 16cm x 4cm)
Unit Weight 4.81 lb / 2.18kg
Coverage Area Up to 48" x 24" (122cm x 61cm)
Power Supply 100-240 VAC (Input), 48 VDC (Output)
Power Usage 185W

https://www.koidream.com/
Bestel & BETAAL VEILIG BIJ Koidreams Viskwekerij ALLES VOOR UW VIJVER
ALLES VOOR UW AQUARIUM
EIGEN KWEKERIJ & IMPORT
GROOTHANDEL KOIVISSEN
OOK VOOR PARTICULIEREN
SSL BEVEILIGDE WEBWINKEL
WINKEL IN VALBURG
ERKEND VISZIEKTEN SPECIALST
VEEL VIDEO INFO AANWEZIG
LAGE VERZENDKOSTEN
GRATIS VERZENDING VANAF   €100,- (BINNEN NEDERLAND)
VEILIG BETALEN MET O.A.
Velig betalen met ideal
mastercard VisacardMistercash
[descextra]
Cross reference:
Reviews
Heeft u vragen over of ervaring met dit product? En wilt u dat met anderen delen? Plaats dan hier uw review. Voor alle niet-productgerichte vragen of reacties verwijzen wij u graag naar onze FAQ of naar de klantenservice.
Send a friend
Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image

Vraag over dit product?
Heeft u een vraag over dit product, of kunt u niet het product vinden waar u naar op zoek bent? Stel hier uw vraag. Dhr. Mevr.
Ja, ik wil graag ook mijn email adres ook opgeven voor de nieuwsbrief

sluiten
Hier komt het formulier