Rootblock wortelstok begrenzer

 
Artikel 5 van 5
Tijdelijke aanbieding [nieuwtag]
 
 
wortelstokbegrenzer per lengte meter
 
 
€ 6,50
Bestel (€ 6,50)
wortelstokbegrenzer per rol 25 meter
 
 
€ 149,00
Bestel (€ 149,00)

wortelstokbegrenzer

artikelnr:
per lengte meter
Prijs per stuk
€ 6,50
(€ 5,37 excl. btw )
Verzendkosten: € 7,11 (Nederland)
Omschrijving

Er zijn twee types bamboe: wandelende en niet-wandelende. De niet-wandelende soorten blijven goed tot redelijk goed op hun plaats, vormen geen lange ondergrondse uitlopers en zijn daarom geen bedreiging voor folievijvers, bestrating of buren. Bij de winterharde soorten vindt men dit groeitype alleen bij het geslacht Fargesia. In kleine tuinen, voor wintergroene hagen en bij folievijvers is Fargesia daarom de beste keuze.Alle andere soorten zijn wandelend, dat wil zeggen dat ze lange ondergrondse uitlopers kunnen maken en een grotere uitbreidingsdrang hebben. Voor deze soorten is het gebruik van wortelbegrenzermateriaal noodzakelijk. Hieronder wordt uitgelegd hoe u dit materiaal het best kunt toepassen.

Wortelbegrenzer (rhizoombarrière)

De wortelbegrenzer dient om de wortels binnen het afgebakende gebied te houden en om te voorkomen dat de wortelstokken zich uitbreiden naar plaatsen waar ze niet gewenst zijn. De wortelbegrenzer die wij leveren is een taaie, duurzame polyethyleen folie van één millimeter dik die ondoordringbaar is voor de wortelstokken. De breedte is 60 centimeter, wat meestal voldoende is. De folie kan op elke gewenste lengte worden geleverd.

Breedte 60 cm, dikte 1,5 mm

https://www.koidream.com/
Bestel & BETAAL VEILIG BIJ Koidreams Viskwekerij ALLES VOOR UW VIJVER
ALLES VOOR UW AQUARIUM
EIGEN KWEKERIJ & IMPORT
GROOTHANDEL KOIVISSEN
OOK VOOR PARTICULIEREN
SSL BEVEILIGDE WEBWINKEL
WINKEL IN VALBURG
ERKEND VISZIEKTEN SPECIALST
VEEL VIDEO INFO AANWEZIG
LAGE VERZENDKOSTEN
GRATIS VERZENDING VANAF   €100,- (BINNEN NEDERLAND)
VEILIG BETALEN MET O.A.
Velig betalen met ideal
mastercard VisacardMistercash
[descextra]
Cross reference:
Reviews
Heeft u vragen over of ervaring met dit product? En wilt u dat met anderen delen? Plaats dan hier uw review. Voor alle niet-productgerichte vragen of reacties verwijzen wij u graag naar onze FAQ of naar de klantenservice.
Send a friend
Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image

Vraag over dit product?
Heeft u een vraag over dit product, of kunt u niet het product vinden waar u naar op zoek bent? Stel hier uw vraag. Dhr. Mevr.
Ja, ik wil graag ook mijn email adres ook opgeven voor de nieuwsbrief

sluiten
Hier komt het formulier