OASE

OASE – Living Water. Passie voor water. Opgericht in het jaar 1949 als reparatiewerkplaats voor landbouwmachines heeft OASE zich ontwikkelt tot een “Global Player” met een innovatie- en kwaliteitslabel.

 

Tegenwoordig is OASE niet meer weg te denken in vijverland, en bied OASE samen met Koidream de beste service! OASE doet wat het beloofd, en daar kan je op bouwen. Want je ziet veel merken, alleen sommige zijn na 2 a 3 jaar weer van de markt, en hoe kom je dan aan onderdelen....

 

De onderdelen van oa pompen en filters bij OASE zijn los bestelbaar, en u kunt hier rechtstreeks via de mail contact opnemen met Koidream.

 

Tevens biedt koidream de 7 dagen service bij een kapotte pomp van OASE, gekocht bij Koidream. Want wij weten als geen ander hoe belangrijk de pomp voor de vijver is!! Wat inhoudt, dat een pomp wat onder garantie valt gewoon geruild wordt voor een andere pomp.

 

 

Kortingen... Wij geven onze klanten een cadeaubon van 5% van de aanschafwaarde van een OASE product boven de 200,- euro, die bij ons inwisselbaar is!!

VOLLEDIGE TEKST