Oase Promax 20.000

 
Artikel 1 van 2
Tijdelijke aanbieding [nieuwtag]
 
 
Oase Promax 20.000 55441
 
 
€ 679,00
Bestel (€ 679,00)

Oase Promax 20.000

artikelnr:
55441
Prijs per stuk
€ 679,00
(€ 561,16 excl. btw )
Verzendkosten: € 0,00 (Nederland)
Omschrijving
Met de serie Promax presenteert OASE een sterke innovatieve pompserie die als filtervoedingspomp in tuinvijvers kan worden gebruikt.

Het bijzondere aan deze serie is de twee van elkaar gescheiden schakelbare motorunits. Hierdoor kan de gebruiker de pompen comfortabel via de meegeleverde radiografische afstandsbesturing apart in- of uitschakelen. Hierbij dient erop te worden gelet dat de dimfunctie tegelijkertijd werkt op alle ingeschakelde pompen.

Dit betekent: Gerichte reductie van het waterdoorstroomvolume met een druk op de knop met de gebruiksinstelling dat het stroomverbruik gepatenteerde wordt. De filteractiviteiten worden door het regelen van het watervolume duidelijk effectiever.

Resultaat: Het nagestreefde doel "helder water" wordt sneller bereikt. Het grote rondomfilter zorgt voor lange standtijden. De doorlaat voor modderdeeltjes en visuitwerpselen etc. bedraagt 8 mm. Door deze pompserie is ook de unieke combinatie van oppervlakafzuiging en filtratie van de vijverbodem mogelijk, omdat de Promax over 2 aanzuigaansluitingen beschikt.


Hieruit resulteren de volgende gebruiksdoelen:
  • Het vervuilde vijverwater wordt via de twee aanzuigmonden in een filtersysteem geleid. Grote waterhoeveelheden worden hierdoor in korte tijd gefilterd.
  • Aan één van de aanzuigaansluitingen met een 1 1/2" schroefdraad wordt een bij het leveringsprogramma horende speciale slangtule bevestigd. Deze wordt aan de speciale oppervlaktezuiger gekoppeld en transporteert het oppervlaktewater naar het aangesloten filtersysteem. De tweede aanzuigmond zuigt parallel via de filterbehuizing het vervuilde vijverwater aan en brengt dit samen met het oppervlaktewater naar het aangesloten filtersysteem.
  • De Promax-pompserie beschikt over het gepaten- teerde EFR-principe (Economic Flow Regulator-principe), dat de stromingsverliezen minimaliseert.
  • Een intelligente oplossing om een versie met 2 motoren ecotechnisch optimaal te kunnen benutten. De 2"-drukmondstuk beschikt over een speciale slangtule waardoor het mogelijk is 1"- tot 2"-slangen zonder extra koppelstukken aan te sluiten. Een koppeling aan de systeemcomponenten Bitron en Biotec is gegarandeerd.
  • De Promax-serie is met een overwinteringstechnologie op sensorbasis uitgerust. Door middel van een controlelamp aan de ontvanger is de functietoestand steeds snel en eenvoudig controleerbaar.

Dit product wordt gratis verzonden, tevens krijgt u een cadeaubon ter waarde van 5% van het aankoopbedrag (niet geldig als u actie art. pakt van OASE). Te besteden voor vissen en / of waterplanten muv acties.

https://www.koidream.com/
Bestel & BETAAL VEILIG BIJ Koidreams Viskwekerij ALLES VOOR UW VIJVER
ALLES VOOR UW AQUARIUM
EIGEN KWEKERIJ & IMPORT
GROOTHANDEL KOIVISSEN
OOK VOOR PARTICULIEREN
SSL BEVEILIGDE WEBWINKEL
WINKEL IN VALBURG
ERKEND VISZIEKTEN SPECIALST
VEEL VIDEO INFO AANWEZIG
LAGE VERZENDKOSTEN
GRATIS VERZENDING VANAF   €100,- (BINNEN NEDERLAND)
VEILIG BETALEN MET O.A.
Velig betalen met ideal
mastercard VisacardMistercash
[descextra]
Cross reference:
Reviews
Heeft u vragen over of ervaring met dit product? En wilt u dat met anderen delen? Plaats dan hier uw review. Voor alle niet-productgerichte vragen of reacties verwijzen wij u graag naar onze FAQ of naar de klantenservice.
Send a friend
Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image

Vraag over dit product?
Heeft u een vraag over dit product, of kunt u niet het product vinden waar u naar op zoek bent? Stel hier uw vraag. Dhr. Mevr.
Ja, ik wil graag ook mijn email adres ook opgeven voor de nieuwsbrief

sluiten
Hier komt het formulier