Compactsieve II

 
Artikel 1 van 5
Tijdelijke aanbieding [nieuwtag]
 
 
Compact-Sieve II F130
 
 
€ 224,95
Bestel (€ 224,95)

Compact-Sieve II

artikelnr:
F130
Prijs per stuk
€ 224,95
(€ 185,91 excl. btw )
Verzendkosten: € 0,00 (Nederland)
Omschrijving

Pompgevoed tot 15m3/h

RVS Zeef 24 cm/300 micron

Groen polyethyleen (49 x 32 x 55)

Compact-Sieve II Pompgevoed Deze compacte uitvoering van de UltraSieve die alleen in een pompgevoede opstelling kan worden toegepast. Heeft een RVS zeefelement en is 24 cm breed en 40 cm lang en heeft een doorlaat van 250 µ. Max. capaciteit is ongeveer 15m³/uur. Pompingang via 3 traps slangpilaar van 25/32/40 mm. Behuizing is van donkergroene PE. Uitloop en overloopbeveiliging 75 mm, standaard voorzien van manchetfittingen. Het gebruik is erg eenvoudig: een vuilwaterpomp (zoals Oase, Aquamax en Messner vijverpompen) in de vijver wordt direct aangesloten op de slangaansluiting. Het water valt door de zeef en het vuil tot 0,25 mm blijft op de zeef liggen. De CompactSieve dient altijd boven het waterniveau van de vijver te worden geplaatst. Toepassingen: * Als vuilfilter direct naast de vijver of voor een waterval. * Als voorfilter boven een pompgevoed filter. * Als vuilfilter na een vijverzuiger zodat het gezuiverde water niet wordt afgevoerd maar terug is de vijver kan gaan. * Als tricklefilter gecomdineerd met een zelfde lege onderbak.

https://www.koidream.com/
Bestel & BETAAL VEILIG BIJ Koidreams Viskwekerij ALLES VOOR UW VIJVER
ALLES VOOR UW AQUARIUM
EIGEN KWEKERIJ & IMPORT
GROOTHANDEL KOIVISSEN
OOK VOOR PARTICULIEREN
SSL BEVEILIGDE WEBWINKEL
WINKEL IN VALBURG
ERKEND VISZIEKTEN SPECIALST
VEEL VIDEO INFO AANWEZIG
LAGE VERZENDKOSTEN
GRATIS VERZENDING VANAF   €100,- (BINNEN NEDERLAND)
VEILIG BETALEN MET O.A.
Velig betalen met ideal
mastercard VisacardMistercash
[descextra]
Cross reference:
Reviews
Heeft u vragen over of ervaring met dit product? En wilt u dat met anderen delen? Plaats dan hier uw review. Voor alle niet-productgerichte vragen of reacties verwijzen wij u graag naar onze FAQ of naar de klantenservice.
Send a friend
Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image

Vraag over dit product?
Heeft u een vraag over dit product, of kunt u niet het product vinden waar u naar op zoek bent? Stel hier uw vraag. Dhr. Mevr.
Ja, ik wil graag ook mijn email adres ook opgeven voor de nieuwsbrief

sluiten
Hier komt het formulier