Eigen kweek koi 2024

 Update: 1 maart 2024, het water op onze vijvers is vrij koud. De komende weken gaan wij meer en meer proberen af te vangen.....

Vijverseizoen 2023 loopt langzaam ten einde, er al dan ook minder en minder voorraad zijn. Komt u van ver, bel of mail even.

Met trots bieden wij u onze eigenkweek koi`s aan! Deze koi`s zijn tot in tegenstelling van andere kwekers die de vissen binnen / indoor kweken! Bij ons op buitenvijvers gekweekt, waardoor wij zeer sterke en gezonde koi kunnen leveren!

Immers onze zijn blootgesteld aan het buitenlevenen waardoor hun immuunsysteem stuk sterker is dan de zogenaamde “kasplantjes” die hier in europa binnen wordt gekweekt.... Daarnaast de dieren die wij u aanbieden zijn over het algemeen 1-jarige, 2-jarige dus dat biedt voldoende groeipotentie voor de toekomst!

Wij kweken ook gericht met ouderdieren met hoge afkomst met zuivere lijnen, om u de mooie en goede vissen te kunnen aanbieden!

Hou er rekening mee, dat foto,s moment opnames zijn. Voorraad kan dus regelmatig veranderen!!

De prijzen zijn afhaalprijzen, voor bezorgen rekenen wij extra! Hiervoor kunt u het beste contact opnemen met T. Rozemaer – info@koidream.com want grote orders gaan franco.

 

VOLLEDIGE TEKST