Baby Koi 2024 (hopelijk weer op voorraad)!!

LET OP WIJ GAAN MEDIO MEI 2024 WEER KWEKEN, OP DIT MOMENT KUNT U GEEN BABYKOI`s MEER BESTELLEN! DIT KAN PAS WANNEER WIJ WEER NIEUWE BABY KOI`s HEBBEN.INDIEN U TOCH BESTELD REKENEN WIJ 2,50 EURO ADM. KOSTEN... MOCHT U NIEUWSGIERIG ZIJN NAAR DE STATUS OF LEVERBAARHEID, MAIL ONS VRIJBLIJVEND.

JONG BROED is MEDIO mei / juni leverbaar!!

DE GEWONE BABYKOI`s MEDIO AUGUSTUS ALS WIJ GELUK HEBBEN!

Hier onder foto van het afstrijken van één van onze kweekdieren!!

Wij kweken met Import koi, en strijken zelf de vissen af! Nadat de baby koi ongeveer een week oud zijn! Gaan deze richting de kweekvijver buiten, zodat ze goed kunnen afharden en een sterk afweersysteem opbouwen tegen ziektes!

Hierdoor heeft u tot in tegenstelling tot de andere aanbieders waar de koi`s steriel binnen (indoor) gekweekt worden, een goede sterke koi!

Die u buiten in de vijver kunt plaatsen, of in een bak apart op kan laten groeien....

Va augustus Rechtstreek uit eigen voorraad direct leverbaar!!! Mits het weer meewerkt, want wij kweken op buitenvijvers en zijn afhankelijk van het weer.

Komt u van ver bel of mail even voor de zekerheid!!! ONLINE Bestellen via de website heeft geen zin, u moet ze toch ophalen en versturen doen wij niet.

1,25 euro p.st.

30 voor 35,-

100 voor 100,- euro

1.000 voor 850,- euro

2.500 voor 1.800,- euro

Verzenden doen wij niet, vissen dienen afgehaald te worden. Tenzij het om grote aantallen gaat va 1.000 stuks dan is bezorgen bescpreekbaar.

Advies voer: Babykoi voer van Fishtale het voer wat ook op de kwekerij wordt gebruikt!! De rest is rommel, anders gebruikten wij het wel...

Mail gerust voor meer info!!

 

VOLLEDIGE TEKST