Fishtale

Het Fishtale koivoer, Visvoer biedt een lijn van visvoeders waar een hoge kwaliteit en de juiste keuze van het soort voeder voor elke vissoort in elk jaargetijde centraal staan. Fishtale wil niet het duurste aanbieden, wel het beste voor uw vissen!

De Fishtale visvoederlijn is ontstaan uit het overleg tussen, en de ervaring van, mensen die al decennia lang op de één of de andere manier professioneel actief zijn binnen de siervissector: sierviskwekers, visbiologen, tuinvijverexperten en visvoederfabricanten. De visvoer van Fishtale zijn zorgvuldig samengesteld en getest, zowel in buitenvijvers als in gesloten systemen (quarantainebakken, stockeerbakken, enz.). De behaalde resultaten spreken voor zich: in vergelijkende wetenschappelijke experimenten presteren de Fishtale voeders minstens even goed als de meest gerenomeerde merken. “Een vis is wat hij eet”: drie belangrijke factoren in het leven van een siervis worden bepaald door de voeding:

 

1) de gezondheid en conditie van de vissen,

2) de groei van vissen,

3) de kleur van de vissen.

Afhankelijk van de vissoort, het jaargetijde en het levensstadium van de vis (jong, oud, grootte, enz.) is een bepaalde voersoort het meest geschikt.

“NO-NONSENSE” is het motto van Fishtale.

Dit wil onder andere zeggen dat we geen dure propagandamachine in gang zetten om voeders te promoten. Kwaliteit verkoopt zichzelf. Verder zijn er slechts acht verschillende voedersoorten: drie voor siervissen, één voor steuren en vier speciale koivoeders; geen bos waar u de bomen niet in terugvindt! Ook de verpakking wordt zo goedkoop en milieuvriendelijk mogelijk gehouden (natuurlijk zonder afbreuk te doen aan een goede bewaring van het verpakte voeder). We gebruiken een makkelijke, economische, hersluitbare verpakking; geen dure full-color bedrukte zakken of grote, milieuonvriendelijke wegwerpemmers! Tenslotte kiezen we ervoor voeders voor uw vissen te verkopen, en dus niet voor uzelf! U zal bij Fishtale geen bontgekleurde, extra lichte vijversticks terugvinden want die hebben bijna geen voedingswaarde en zijn in feite de duurste soort visvoeder die er bestaat als je prijs/kwaliteit vergelijkt!

 

Sommige Fishtale voeders zijn duurder dan andere; dat is zo omdat ze kwalitatief meer hoogwaardige grondstoffen bevatten en/of beter afgestemd zijn op de noden van uw vissen. Bij Fishtale betaalt u het voeder en niet de dure reclamecampagne die erachter schuilt.

Voor meer informatie over elk van de acht voedersoorten kan u terecht op deze website.

Verder vindt u er ook de verschillende verdeelpunten in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

In Nederland kunnen handelaren op vertoon van KVK en bewijs van een eigen vestiging terecht bij Koidream, waar wij u graag voorzien van informatie en Handelsvoorraad (enkel webwinkels leveren wij niet). Particulieren zij welkom bij Koidreams of medeverkopers.

VOLLEDIGE TEKST