Anest-Fish

 
Artikel 1 van 1
Tijdelijke aanbieding [nieuwtag]
 
 
Anest-fish 250 ml
 
 
€ 18,00
Bestel (€ 18,00)

Anest-fish 250 ml

artikelnr:
Prijs per stuk
€ 18,00
(€ 16,51 excl. btw )
Verzendkosten: € 7,11 (Nederland)
Omschrijving

Verdovingmiddel voor vissen

2 ml per 10 liter water, goed vermengen doorluchten tijdens gebruik.

De werking van phenoxyethanol is afhankelijk van tal van factoren: de grootte van de vis, de temperatuur van het water, de soort vis, de hardheid en zuurtegraad van het water,... Daarom kiezen we ervoor een dosis voor te schrijven die in geen enkel geval voor problemen kan zorgen. Je mag echter gerust veel meer dan 2 ml per 10 liter gebruiken. Belangrijk is alleen de vissen goed in de gaten te houden en er op te letten dat de ademhaling (= beweging van de kieuwdeksels) nooit volledig stopt. Zolang dat niet gebeurt kan er in feite niks misgaan. Ook heel erg belangrijk: phenoxyethanol lost niet makkelijk op in water, daarom moet het goed vermengd worden voor een goede werking. Wanneer je bijvoorbeeld niet zo goed mengt en 2 ml per 10 liter toevoegt, dan kan het goed zijn dat de dosis phenoxy waar de vis mee in contact komt slechts 0,5 ml per 10 liter is! Een goede manier van mengen is bijvoorbeeld het middel in een lege waterfles te doseren, voor de helft vullen met water, dopje op de fles en vervolgens erg hard schudden. Dit water/phenoxy mengsel toevoegen aan het water en dan ben je zeker dat de dosis die je hebt gebruikt ook volledig zijn werk zal doen.

https://www.koidream.com/
Bestel & BETAAL VEILIG BIJ Koidreams Viskwekerij ALLES VOOR UW VIJVER
ALLES VOOR UW AQUARIUM
EIGEN KWEKERIJ & IMPORT
GROOTHANDEL KOIVISSEN
OOK VOOR PARTICULIEREN
SSL BEVEILIGDE WEBWINKEL
WINKEL IN VALBURG
ERKEND VISZIEKTEN SPECIALST
VEEL VIDEO INFO AANWEZIG
LAGE VERZENDKOSTEN
GRATIS VERZENDING VANAF   €100,- (BINNEN NEDERLAND)
VEILIG BETALEN MET O.A.
Velig betalen met ideal
mastercard VisacardMistercash
[descextra]
Cross reference:
Reviews
Heeft u vragen over of ervaring met dit product? En wilt u dat met anderen delen? Plaats dan hier uw review. Voor alle niet-productgerichte vragen of reacties verwijzen wij u graag naar onze FAQ of naar de klantenservice.
Send a friend
Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image

Vraag over dit product?
Heeft u een vraag over dit product, of kunt u niet het product vinden waar u naar op zoek bent? Stel hier uw vraag. Dhr. Mevr.
Ja, ik wil graag ook mijn email adres ook opgeven voor de nieuwsbrief

sluiten
Hier komt het formulier