Malamix Food

 
Artikel 2 van 2
Tijdelijke aanbieding [nieuwtag]
 
 
Malamix Food Emmer 7 Kg / 6.0 mm
 
 
€ 79,95
Bestel (€ 79,95)
Malamix Food Pot 1300 gr / 6.0 mm
 
 
€ 22,95
Bestel (€ 22,95)
Malamix Food (gratis verzenden binnen NL) Zak 10 KG / 6.0 mm
 
 
€ 94,95
Bestel (€ 94,95)
Malamix Food Zak 5 kg
 
 
€ 51,95
Bestel (€ 51,95)

Malamix Food

artikelnr:
Pot 1300 gr / 6.0 mm
Prijs per stuk
€ 22,95
(€ 18,97 excl. btw )
Verzendkosten: € 7,11 (Nederland)
Omschrijving

Natuurlijk kon het niet uitblijven...

Malamix “verpakt” in korrelformaat... Malamix Food!

 

We horen u reeds luidop denken: “Natuurlijk moet Maarten Lammens ook zijn “korrel” meenemen in de voedselmarkt”...

Juist, maar toch ook een klein béétje fout!

Toen we in 2010 startten met de Malamix 17 testen, was het oorspronkelijk enkel onze bedoeling om de mix in vloeibaar formaat uit te brengen. Gewoon toevoegen aan het water en klaar is kees! De vis profiteert er ten volle van. Door het opnemen via de huid en de kieuwen worden tevens de nitrificerende bacteriën ten volle gesterkt zodat ook de positieve uitwerking op de filter niet te overzien is! Enkel en alleen maar voordelen!

Maar eenmaal de samenstelling van het product tot in het oneindige uitgetest/laten uittesten werd ons regelmatig de vraag gesteld, waarom we al dat goeds ook niet in korrelformaat op de markt zouden brengen.
Niet enkel opname door huid en kieuwen, maar laat ook het spijsverteringsstelsel ten volle profiteren van al die voordelen!

Naast enkele ingrediënten die we terugvinden in Malamix 17 bevat die Malamix Food talrijke ingrediënten die beter via het spijsverteringskanaal worden opgenomen.  Daarom is dit Malamix Food DÉ perfecte en complementaire aanvulling op de Malamix 17.We gingen rond de tafel zitten met de allergrootste voederfabrikant in de Benelux en lieten ons vertellen wat mag/kan en vooral ook wat wettelijk gezien mogelijk is. Deze restricties indachtig gingen we aan het werk om de originele Malamix combinatie aan te passen naar de huidige EU-normen! 

Nu kunnen we met trots stellen dat er geen enkel Europees (koi-) voeder is samengesteld op de unieke manier van ons Malamix Food. Mét lookpoeder, mét aloë vera, mét inuline, mét astaxanthine, mét vitamines A, D3,E, C en mét spirulina... en al deze ingrediënten enkel als toevoeging aan een basis samenstelling die voldoet aan de allerhoogste eisen.

Malamix Food is niet geboren uit een commercieel oogpunt, maar is gebaseerd op 4 jaar testen van “The Mix”, met enkel één wens in gedachte: het samenstellen van een voeding die voldoet aan de allerhoogste eisen, normen en waarden (GMP-certificaat, ... )

En laat het feit dat onze voeding geproduceerd wordt in de Benelux u vooral NIET afschrikken! Enkel op deze manier kunnen we een vers product garanderen (wat erg belangrijk is voor onze samenstelling) en we sluiten gelijk de (onnodige) hoge transportkosten uit!

Malamix Food is enkel verkrijgbaar in een 5 kg en een 10 kg verpakking! U kan Malamix Food via deze site bestellen of via uw koihandelaar.

https://www.koidream.com/
Bestel & BETAAL VEILIG BIJ Koidreams Viskwekerij ALLES VOOR UW VIJVER
ALLES VOOR UW AQUARIUM
EIGEN KWEKERIJ & IMPORT
GROOTHANDEL KOIVISSEN
OOK VOOR PARTICULIEREN
SSL BEVEILIGDE WEBWINKEL
WINKEL IN VALBURG
ERKEND VISZIEKTEN SPECIALST
VEEL VIDEO INFO AANWEZIG
LAGE VERZENDKOSTEN
GRATIS VERZENDING VANAF   €100,- (BINNEN NEDERLAND)
VEILIG BETALEN MET O.A.
Velig betalen met ideal
mastercard VisacardMistercash
[descextra]
Cross reference:
Reviews
Heeft u vragen over of ervaring met dit product? En wilt u dat met anderen delen? Plaats dan hier uw review. Voor alle niet-productgerichte vragen of reacties verwijzen wij u graag naar onze FAQ of naar de klantenservice.
Send a friend
Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image

Vraag over dit product?
Heeft u een vraag over dit product, of kunt u niet het product vinden waar u naar op zoek bent? Stel hier uw vraag. Dhr. Mevr.
Ja, ik wil graag ook mijn email adres ook opgeven voor de nieuwsbrief

sluiten
Hier komt het formulier