Biotec 30

 
Artikel 4 van 7
Tijdelijke aanbieding [nieuwtag]
 
 
Biotec 30 55421
 
 
€ 1599,00
Bestel (€ 1599,00)

Biotec 30

artikelnr:
55421
Prijs per stuk
€ 1599,00
(€ 1321,49 excl. btw )
Verzendkosten: € 0,00 (Nederland)
Omschrijving

De filterserie Biotec vormt een belangrijke bouwsteen in het systeem BIOsys!

Hierbij gaat het over het algemeen om doorloop- en meerkamerfilters, die niet alleen mechanisch, maar vooral langs een biologische weg het vuil uit het vijverwater filteren. Door het aanbrengen van speciale micro-organismen worden schadelijke stoffen aantoonbaar afgebroken. Biotec is wetenschappelijk ontwikkeld en getest en indien hij correct en continu wordt toegepast, garandeert hij glashelder water en biologisch perfecte omstandigheden.

  • De Biotec 30 werd ontworpen voor grote vijvers en speciaal voor vijvers met een koipopulatie. De Biotec 30 beschikt over een bodemafvoer voor het verwijderen van vaste stoffen. Door de speciale filteroppervlakken kunnen grote hoeveelheden voedingsstoffen snel worden af- gebroken. Hierdoor is OASE er weer eens in geslaagd een technisch biologische voorsprong te behalen.
  • Het meerkamerfilter Biotec 30 beschikt naast de borstelkamer over een nieuw vlechtwerk in een nieuwsoortig gevlochten mat van uiteenlopende dikte. Dit versnelt de filtering van de grove vuildeeltjes en maakt het de micro-organismen gemakkelijker om in het achterste gedeelte van het filter hun werk schoon en zorgvuldig te verrichten.
  • Biotec 30 is voor vijvers tot en met 130.000 liter getest. De koppeling aan het voorzuiveringsapparaat Bitron 15 tot 110C en op de pompserie Aquamax is zonder extra onderdelen gegarandeerd.

Afmetingen:
Lengte 1200 mm Breedte 800 mm Hoogte 730 mm

Maximale doorstroom liter per uur: 23000 

slangtule 1"tot 2"
Afvoer 100 mm
8 filterborstels
4  filtermatten blauw 7
7 filtermatten rood

 

Dit product wordt gratis verzonden, tevens krijgt u een cadeaubon ter waarde van 5% van het aankoopbedrag (niet geldig als u actie art. pakt van OASE). Te besteden voor vissen en / of waterplanten muv acties.

https://www.koidream.com/
Bestel & BETAAL VEILIG BIJ Koidreams Viskwekerij ALLES VOOR UW VIJVER
ALLES VOOR UW AQUARIUM
EIGEN KWEKERIJ & IMPORT
GROOTHANDEL KOIVISSEN
OOK VOOR PARTICULIEREN
SSL BEVEILIGDE WEBWINKEL
WINKEL IN VALBURG
ERKEND VISZIEKTEN SPECIALST
VEEL VIDEO INFO AANWEZIG
LAGE VERZENDKOSTEN
GRATIS VERZENDING VANAF   €100,- (BINNEN NEDERLAND)
VEILIG BETALEN MET O.A.
Velig betalen met ideal
mastercard VisacardMistercash
[descextra]
Cross reference:
Reviews
Heeft u vragen over of ervaring met dit product? En wilt u dat met anderen delen? Plaats dan hier uw review. Voor alle niet-productgerichte vragen of reacties verwijzen wij u graag naar onze FAQ of naar de klantenservice.
Send a friend
Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image

Vraag over dit product?
Heeft u een vraag over dit product, of kunt u niet het product vinden waar u naar op zoek bent? Stel hier uw vraag. Dhr. Mevr.
Ja, ik wil graag ook mijn email adres ook opgeven voor de nieuwsbrief


sluiten
Hier komt het formulier