PondoRell 5000 UVC

 
Artikel 4 van 8
Tijdelijke aanbieding [nieuwtag]
 
 
PondoRell 5000 UVC 87586
 
 
€ 139,95
Bestel (€ 139,95)

PondoRell 5000 UVC

artikelnr:
87586
Prijs per stuk
€ 139,95
(€ 115,66 excl. btw )
Verzendkosten: € 0,00 (Nederland)
Omschrijving

PondoRell 5000 UVC

Pontec PondoRell 5000 UVC De complete oplossing voor de vijver met een aantrekkelijk accent: De compacte Pontec onderwaterfilter PondoRell 5000 UVC is uitgerust met een drietraps biomechanische reinigingstechniek die voor helder water in de vijver zorgt. Dankzij het ingebouwde UVC-vermogen van 9 watt worden zweefalgen, bacteriën en ziektekiemen met succes gedood. Met een pompcapaciteit tot 1.100 l/u bij een zuinig stroomverbruik van 36 watt is deze veelzijdige filter geschikt voor het filteren van tuinvijvers tot 5.000 liter zonder visbestand. Een bijzonder hoogtepunt is de meegeleverde fonteinsproeikop met vier gemakkelijk vervangbare sproeiers. De draaibare telescopische buisverlenging maakt de aanpassing aan verschillende waterdiepten mogelijk. Bovendien heeft het product een tweede, afzonderlijk regelbare uitloop waarmee een kleine waterspuwer of beekloop kan worden bediend. Met Pontec helder water garantie.

https://www.koidream.com/
Bestel & BETAAL VEILIG BIJ Koidreams Viskwekerij ALLES VOOR UW VIJVER
ALLES VOOR UW AQUARIUM
EIGEN KWEKERIJ & IMPORT
GROOTHANDEL KOIVISSEN
OOK VOOR PARTICULIEREN
SSL BEVEILIGDE WEBWINKEL
WINKEL IN VALBURG
ERKEND VISZIEKTEN SPECIALST
VEEL VIDEO INFO AANWEZIG
LAGE VERZENDKOSTEN
GRATIS VERZENDING VANAF   €100,- (BINNEN NEDERLAND)
VEILIG BETALEN MET O.A.
Velig betalen met ideal
mastercard VisacardMistercash
[descextra]
Cross reference:
Reviews
Heeft u vragen over of ervaring met dit product? En wilt u dat met anderen delen? Plaats dan hier uw review. Voor alle niet-productgerichte vragen of reacties verwijzen wij u graag naar onze FAQ of naar de klantenservice.
Send a friend
Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image

Vraag over dit product?
Heeft u een vraag over dit product, of kunt u niet het product vinden waar u naar op zoek bent? Stel hier uw vraag. Dhr. Mevr.
Ja, ik wil graag ook mijn email adres ook opgeven voor de nieuwsbrief

sluiten
Hier komt het formulier