Zeoliet 10 ltr.

 
Artikel 4 van 4
Tijdelijke aanbieding [nieuwtag]
 
 
Zeoliet 10 ltr zlt
 
 
€ 11,49
Bestel (€ 11,49)

Zeoliet 10 ltr

artikelnr:
zlt
Prijs per stuk
€ 11,49
(€ 9,50 excl. btw )
Levertijd:
Alleen afhalen in winkel te Valburg
Verzendkosten: € 24,20 (Nederland)
Omschrijving

Zeoliet is een natuurlijk gesteente. Zeoliet absorbeert geen ammoniak noch nitriet wat vaak wel gedacht wordt Het fixeert ammonium (NH4+) door ionische uitwisseling. Ammoniak (NH3) is niet ionische geladen en wordt dus niet gefixeerd. Nitriet (NO2) evenmin. De hoeveelheid zeoliet in een vijver of filter is geen functie van de hoeveelheid water maar wel van de hoeveelheid ammonium in het water. 1 gram zeoliet fixeert 1,5 mg ammonium. In goed functionerende filters moet men geen zeoliet toepassen. Zeoliet is nuttig bij opstart van het filter of na gebruik van medicijnen waarbij het filter even ontregeld is. Verzadigd zeoliet moet verwijderd worden want het heeft geen enkele werking meer en men loopt het gevaar van vrijkomend ammonium als men zout gebruikt. Let wel op: zout doet gefixeerd ammonium weer vrijkomen. Bij toepassen van zout of medicijnen moet u steeds het zeoliet uit het filtersysteem verwijderen. Maar het mooiste is van Zeoliet, dat wanneer u dit in een emmer met zout doet. Dat u het zeoliet de volgende keer weer kan gebruiken.

Afhaal prijs:

6,50 per zak

5 zakken voor 30,- euro

https://www.koidream.com/
Bestel & BETAAL VEILIG BIJ Koidreams Viskwekerij ALLES VOOR UW VIJVER
ALLES VOOR UW AQUARIUM
EIGEN KWEKERIJ & IMPORT
GROOTHANDEL KOIVISSEN
OOK VOOR PARTICULIEREN
SSL BEVEILIGDE WEBWINKEL
WINKEL IN VALBURG
ERKEND VISZIEKTEN SPECIALST
VEEL VIDEO INFO AANWEZIG
LAGE VERZENDKOSTEN
GRATIS VERZENDING VANAF   €100,- (BINNEN NEDERLAND)
VEILIG BETALEN MET O.A.
Velig betalen met ideal
mastercard VisacardMistercash
[descextra]
Cross reference:
Reviews
Heeft u vragen over of ervaring met dit product? En wilt u dat met anderen delen? Plaats dan hier uw review. Voor alle niet-productgerichte vragen of reacties verwijzen wij u graag naar onze FAQ of naar de klantenservice.
Send a friend
Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image

Vraag over dit product?
Heeft u een vraag over dit product, of kunt u niet het product vinden waar u naar op zoek bent? Stel hier uw vraag. Dhr. Mevr.
Ja, ik wil graag ook mijn email adres ook opgeven voor de nieuwsbrief

sluiten
Hier komt het formulier