Original Stendker Diepvries Voer

 
Artikel 1 van 1
Tijdelijke aanbieding [nieuwtag]
 
 
Stendker Blister 100 gr
 
 
€ 4,50
Bestel (€ 4,50)
Diepvries plaat Stendker 500 gr
 
 
€ 14,99
Bestel (€ 14,99)

Stendker Blister

artikelnr:
100 gr
Prijs per stuk
€ 4,50
(€ 4,13 excl. btw )
Verzendkosten: € 7,11 (Nederland)
Omschrijving

Als bijzondere service bieden we aan onze klanten ons discus diepvriesvoer Goodheart op  basis van runderhart als tabletten van 500 g en ook als blister van 100 g. verpakt Wij gebruiken dit speciale gebonden voer zelf.

Bij grote aantallen korting, vraag hiervoor op de zaak zelf of mail naar info@koidream.com

 

Omdat uw Stendker-discus er ook eentje blijft!

Wij (Stendker) voeren onze dieren in onze kwekerij uitsluitend met zelf gefabriceerd discusvoer op basis van runderhart- dat overeenkomt met het recept van het GoodHeart voer, drie keer per dag!

a)      Het eiwitrijke eiwit is goed voor de groei.

b)      Aandelen aan groente, zoals paprikapoeder, zijn verantwoordelijk voor de goede vertering en het versterken van de rode kleur.

c)      Vitaminen en mineralen zorgen voor een compleet volwaardig voer.

 

Sinds eind 2008 wordt ons voer professioneel onder de naam “Stendker GoodHeart-discus diepvriesvoer”gefabriceerd door de gerenommeerde fabrikant van visvoeders Ruto Frozen Fishfood B.V. in Nederland. Het staat onze handelaren ter beschikking voor de verkoop aan hun klanten en voor eigen gebruik. Meer dan 40 jaar heeft dit voer er ons bij geholpen- en het ook eerst mogelijk gemaakt- zulke unieke discusvissen in grootte en vorm groot te brengen en in de handel te brengen, zoals wij dit slechts kunnen!

Op discussies over de basis runderhart willen we niet meer ingaan; onze ervaring is een garantie voor het succes en spreekt voor zich zelf. Het percentage vet wordt zo sterk gereduceerd, dat er noch een belasting van de spijsverteringsorganen, noch een overmatige verontreiniging van het aquariumwater ontstaan. Overtuig u zelf van ons Stendker GoodHeart-discusvoer!

 

https://www.koidream.com/
Bestel & BETAAL VEILIG BIJ Koidreams Viskwekerij ALLES VOOR UW VIJVER
ALLES VOOR UW AQUARIUM
EIGEN KWEKERIJ & IMPORT
GROOTHANDEL KOIVISSEN
OOK VOOR PARTICULIEREN
SSL BEVEILIGDE WEBWINKEL
WINKEL IN VALBURG
ERKEND VISZIEKTEN SPECIALST
VEEL VIDEO INFO AANWEZIG
LAGE VERZENDKOSTEN
GRATIS VERZENDING VANAF   €100,- (BINNEN NEDERLAND)
VEILIG BETALEN MET O.A.
Velig betalen met ideal
mastercard VisacardMistercash
[descextra]
Cross reference:
Reviews
Heeft u vragen over of ervaring met dit product? En wilt u dat met anderen delen? Plaats dan hier uw review. Voor alle niet-productgerichte vragen of reacties verwijzen wij u graag naar onze FAQ of naar de klantenservice.
Send a friend
Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image

Vraag over dit product?
Heeft u een vraag over dit product, of kunt u niet het product vinden waar u naar op zoek bent? Stel hier uw vraag. Dhr. Mevr.
Ja, ik wil graag ook mijn email adres ook opgeven voor de nieuwsbrief


sluiten
Hier komt het formulier