Aquamax Eco 16000 R

 
Artikel 2 van 6
Tijdelijke aanbieding [nieuwtag]
 
 
Aquamax Eco 16000 R 57361
 
 
€ 569,00
Bestel (€ 569,00)

Aquamax Eco 16000 R

artikelnr:
57361
Prijs per stuk
€ 569,00
(€ 470,25 excl. btw )
Verzendkosten: € 0,00 (Nederland)
Omschrijving

De Aquamax pompen hebben het bijzonder karakteristieke schoepen- rad dat zelfs sterk verontreinigd water krachtig verder transporteert door zijn drie grote schoepen. 2 ingangen – 1 uitgang.
Er kan via een optionele satellietfilter water worden aangezogen van een andere, willekeurige plaats in de vijver en naar het aangesloten filtersysteem worden gevoerd. De 2e ingang is zelfs in 4 trappen regelbaar. Als alternatief kan er op de tweede ingang een skimmer worden aangesloten om tegelijkertijd vijver- en oppervlaktewater naar het filtersysteem te transporteren. Het filter met een groot oppervlak laat tot en met 10 mm grote vuildeeltjes zoals (koi-) uitwerpselen of afgestorven plantendelen door.
Regeling mogelijk door radiografisch bediende tuinstekkerdozen van het systeem InScenio. Alle modellen hebben een 1½” bu.dr. zuigzijde en een 2” bu.dr. perszijde voor slangmaten van 1” - 1½”

Spanning (V): 220-240/50Hz
Stroomverbruik (W): 170
Capaciteit (l/min.): 266
Capaciteit (l/h): 16000
Max. opvoerhoogte (m): 5,60

Dit product wordt gratis verzonden, tevens krijgt u een cadeaubon ter waarde van 5% van het aankoopbedrag (niet geldig als u actie art. pakt van OASE). Te besteden voor vissen en / of waterplanten muv acties.

https://www.koidream.com/
Bestel & BETAAL VEILIG BIJ Koidreams Viskwekerij ALLES VOOR UW VIJVER
ALLES VOOR UW AQUARIUM
EIGEN KWEKERIJ & IMPORT
GROOTHANDEL KOIVISSEN
OOK VOOR PARTICULIEREN
SSL BEVEILIGDE WEBWINKEL
WINKEL IN VALBURG
ERKEND VISZIEKTEN SPECIALST
VEEL VIDEO INFO AANWEZIG
LAGE VERZENDKOSTEN
GRATIS VERZENDING VANAF   €100,- (BINNEN NEDERLAND)
VEILIG BETALEN MET O.A.
Velig betalen met ideal
mastercard VisacardMistercash
[descextra]
Cross reference:
Reviews
Heeft u vragen over of ervaring met dit product? En wilt u dat met anderen delen? Plaats dan hier uw review. Voor alle niet-productgerichte vragen of reacties verwijzen wij u graag naar onze FAQ of naar de klantenservice.
Send a friend
Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image

Vraag over dit product?
Heeft u een vraag over dit product, of kunt u niet het product vinden waar u naar op zoek bent? Stel hier uw vraag. Dhr. Mevr.
Ja, ik wil graag ook mijn email adres ook opgeven voor de nieuwsbrief


sluiten
Hier komt het formulier