Filtersubstraat 25 ltr

 
Artikel 2 van 7
Tijdelijke aanbieding [nieuwtag]
 
 
Filtersubstraat 25 ltr substr
 
 
€ 9,99
Bestel (€ 9,99)

Filtersubstraat 25 ltr

artikelnr:
substr
Prijs per stuk
€ 9,99
(€ 8,26 excl. btw )
Verzendkosten: € 24,20 (Nederland)
Omschrijving

Het zijn poreuze, natuurlijke materialen met veel aanhechtings mogelijkheden voor de bacteriën met elk hun eigenschappen. Het is belangrijk deze substraten beter wat meer naar het einde van het filter te plaatsen. Filters met een goede mechanische filtering waarbij een Japanse mat of matala mat vooraf gaat kunnen substraten in de voorlaatste kamer voorzien (afhankelijk van het aantal kamers waarover het filter beschikt) en anders wordt de laatste kamer van een substraat voorzien. Substraten zijn in het algemeen wat moeilijker in onderhoud dan de biologische matten en kunnen sneller dichtslippen als er in het mechanische filter wat mis gaat. Het dichtslippen veroorzaakt dan vaak een zuurstofarm milieu waarin de nuttige bacteriën verdrongen worden door slechtere (ziekteverwekkende) bacteriën. Fijnere substraten zullen sneller dichtslippen en de waterstroming afremmen dan grovere soorten. Substraten zullen met der tijd ook afbrokkelen. Voordeel daarin tegen is dat het materiaal licht is en een neutrale zuurgraad heeft.

Prijzen zijn afhaal prijzen!

1 zak 10,- euro

5 zakken 45,- euro

https://www.koidream.com/
Bestel & BETAAL VEILIG BIJ Koidreams Viskwekerij ALLES VOOR UW VIJVER
ALLES VOOR UW AQUARIUM
EIGEN KWEKERIJ & IMPORT
GROOTHANDEL KOIVISSEN
OOK VOOR PARTICULIEREN
SSL BEVEILIGDE WEBWINKEL
WINKEL IN VALBURG
ERKEND VISZIEKTEN SPECIALST
VEEL VIDEO INFO AANWEZIG
LAGE VERZENDKOSTEN
GRATIS VERZENDING VANAF   €100,- (BINNEN NEDERLAND)
VEILIG BETALEN MET O.A.
Velig betalen met ideal
mastercard VisacardMistercash
[descextra]
Cross reference:
Reviews
Heeft u vragen over of ervaring met dit product? En wilt u dat met anderen delen? Plaats dan hier uw review. Voor alle niet-productgerichte vragen of reacties verwijzen wij u graag naar onze FAQ of naar de klantenservice.
Send a friend
Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image

Vraag over dit product?
Heeft u een vraag over dit product, of kunt u niet het product vinden waar u naar op zoek bent? Stel hier uw vraag. Dhr. Mevr.
Ja, ik wil graag ook mijn email adres ook opgeven voor de nieuwsbrief


sluiten
Hier komt het formulier