KINSHI HIGH TECH BEDFILTER XXL

 
Artikel 2 van 4
Tijdelijke aanbieding [nieuwtag]
 
 
KINSHI HIGH TECH BEDFILTER XXL 0088223
 
 
€ 4995,00
Bestel (€ 4995,00)

KINSHI HIGH TECH BEDFILTER XXL

artikelnr:
0088223
Prijs per stuk
€ 4995,00
(€ 4128,10 excl. btw )
Verzendkosten: € 0,00 (Nederland)
Omschrijving

Kinshi High-Tech Bedfilters bestaan uit een “bewegend bed” filterprincipe. Een filterwijze die uitblinkt in zijn eenvoud en prestaties en ideaal geschikt is voor de filtering van Koi vijvers.

Het systeem stamt uit de intensieve Koi sector waarin controleerbaarheid, prestatie, laag energieverbruik en bedieningsgemak absolute vereisten zijn.

Het filtermateriaal in de Kinshi High-Tech Bedfilter bestaat uit losse bio wheel deeltjes die continue in beweging worden gehouden door een ingenieus luchtliftsysteem. De oppervlakte van het filtermateriaal bedraagt ca. 800 m2 per kubieke meter. Door continue transport van het filtermateriaal door de filterkamer ontstaat een optimaal contact van het water met de op het filtermateriaal verblijvende bacteriecultuur gewaarborgd. Naast de transportfunctie zorgt de lucht voor een intensieve beluchting en daarmee een optimale zuurstofvoorziening voor de biologische processen in de filter. Door het wervelbed van water en filtermateriaal, krijgt het vuil geen kans te bezinken. Dit maakt de Kinshi High-Tech Bedfilter tot een uniek product.

De Kinshi High-Tech Bedfilters zijn voorzien van een bewegend bed inclusief bio wheels, een luchtschotel en een zeef van 300 micron met een zeer brede uitloop van 715 x 40 cm. De filterinstallatie is een zeer compact geheel en neemt weinig ruimte in beslag.https://www.koidream.com/
Bestel & BETAAL VEILIG BIJ Koidreams Viskwekerij ALLES VOOR UW VIJVER
ALLES VOOR UW AQUARIUM
EIGEN KWEKERIJ & IMPORT
GROOTHANDEL KOIVISSEN
OOK VOOR PARTICULIEREN
SSL BEVEILIGDE WEBWINKEL
WINKEL IN VALBURG
ERKEND VISZIEKTEN SPECIALST
VEEL VIDEO INFO AANWEZIG
LAGE VERZENDKOSTEN
GRATIS VERZENDING VANAF   €100,- (BINNEN NEDERLAND)
VEILIG BETALEN MET O.A.
Velig betalen met ideal
mastercard VisacardMistercash
[descextra]
Cross reference:
Reviews
Heeft u vragen over of ervaring met dit product? En wilt u dat met anderen delen? Plaats dan hier uw review. Voor alle niet-productgerichte vragen of reacties verwijzen wij u graag naar onze FAQ of naar de klantenservice.
Send a friend
Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image

Vraag over dit product?
Heeft u een vraag over dit product, of kunt u niet het product vinden waar u naar op zoek bent? Stel hier uw vraag. Dhr. Mevr.
Ja, ik wil graag ook mijn email adres ook opgeven voor de nieuwsbrief


sluiten
Hier komt het formulier