Koidream NIEUW ADRES
Kerkstraat 4
6675 BR Valburg
Tel.: 06 -55943984

info@koidream.com
  Home / Aquaria & Benodigdheden / Tropisch Vissenvoer / Discusvoer / Original Stendker Diepvries Voer
AANBIEDINGEN Vijvervissen Koi Discusvissen Tropische Vissen Aquariumplanten Vijverplanten Aquaria & Benodigdheden EHEIM Filters & Ben. Artemia en kweektoebehoren CO2 - toebehoren Netten voor aquaria Plantentang Aquaria Verwarming en toebehoren Tropisch Vissenvoer Droog Tropisch vissenvoer Gedroogte water insekten, kreeftachtigen, garnalen Kweekvoer voor jonge of pas geboren vissen Discusvoer Diepvries vissenvoer Beluchting Vijverfolie, EPDM & Toebh. Vijverbouw Toebehoren PVC Filter voor de vijver Filtermaterialen UVC-Lampen Ozon OASE Verlichting Vijver Pompen Verwarming vijver Boeken en Films Water Testset Netten Bacterien Anti Algen middelen Waterverbeteraar Medicijnen Microscoop vis voerautomaat Beveiliging Koivoer, Visvoer & vijvervoer Viskweek Benodigdheden Vuurwerk Verhuur Acties & Aanbiedingen
Stendker Blister
Stendker Blister

Stendker Blister
artikelnr: 100 gr

Prijs per stuk: € 3,75


Original Stendker Diepvries Voer

Als bijzondere service bieden we aan onze klanten ons discus diepvriesvoer Goodheart op  basis van runderhart als tabletten van 500 g en ook als blister van 100 g. verpakt Wij gebruiken dit speciale gebonden voer zelf.

 

Omdat uw Stendker-discus er ook eentje blijft!

Wij (Stendker) voeren onze dieren in onze kwekerij uitsluitend met zelf gefabriceerd discusvoer op basis van runderhart- dat overeenkomt met het recept van het GoodHeart voer, drie keer per dag!

a)      Het eiwitrijke eiwit is goed voor de groei.

b)      Aandelen aan groente, zoals paprikapoeder, zijn verantwoordelijk voor de goede vertering en het versterken van de rode kleur.

c)      Vitaminen en mineralen zorgen voor een compleet volwaardig voer.

 

Sinds eind 2008 wordt ons voer professioneel onder de naam “Stendker GoodHeart-discus diepvriesvoer”gefabriceerd door de gerenommeerde fabrikant van visvoeders Ruto Frozen Fishfood B.V. in Nederland. Het staat onze handelaren ter beschikking voor de verkoop aan hun klanten en voor eigen gebruik. Meer dan 40 jaar heeft dit voer er ons bij geholpen- en het ook eerst mogelijk gemaakt- zulke unieke discusvissen in grootte en vorm groot te brengen en in de handel te brengen, zoals wij dit slechts kunnen!

Op discussies over de basis runderhart willen we niet meer ingaan; onze ervaring is een garantie voor het succes en spreekt voor zich zelf. Het percentage vet wordt zo sterk gereduceerd, dat er noch een belasting van de spijsverteringsorganen, noch een overmatige verontreiniging van het aquariumwater ontstaan. Overtuig u zelf van ons Stendker GoodHeart-discusvoer!

 

Bestellen
  Stukprijs Aantal Totaal  
Stendker Blister
100 gr
 
€ 3,75 € 3,75
 
Diepvries plaat Stendker
500 gr
 
€ 12,95 € 12,95

sluiten
Hier komt het formulier
Mijn winkelwagen
Geen producten
Zoeken
Mijn account
Nieuwsbrief
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.
Design: Eblocks2 CMS